Blog

EEN EIGEN DJ BOOTH KOPEN. WAAROM?!?

Een DJ booth kopen is niet het eerste waar je aan denkt bij de start van je DJ-carrière. Die dure DJ set, goed geluid en mooie koptelefoon is natuurlijk veel belangrijker en interessanter. Pas als je veel boekingen krijgt, zal je ervaren waarom je een DJ booth moet kopen. Natuurlijk kan je ook eisen van je opdrachtgever dat ze een goede DJ booth kopen. Er zijn er ongetwijfeld meer te bedenken, maar wij geven de twee belangrijkste redenen om een eigen DJ booth te kopen aan jou prijs:

Zorg voor je lichaam

Als je veel DJ gigs krijgt waarbij jezelf moet bouwen of in ieder geval je eigen DJ set moet meenemen dan zul je zonder goede DJ booth achter een eettafel, kantinetafel of stukje bar worden neergezet. Misschien heb jij nog wel gekkere constructies meegemaakt. Zo ja, laat het ons weten! Veel (feest)locaties hebben gewoon geen vaste plek voor de DJ of rekening gehouden met een DJ en zijn of haar apparatuur. Dit zorgt soms voor de raarste capriolen en taferelen. Maar als jij een kantoorbaan hebt zit jij toch ook niet heel de dag op een krukje achter een eettafel? Daar zit of sta je achter een op de juiste hoogte afgesteld bureau en als je zit is dat op een goede en vaak ergonomische bureaustoel. Waarom? Omdat dit goed is voor het lichaam, de prestaties bevordert en zorgt voor minder verzuim/uitval van mensen. Een DJ booth is de werkplek voor de DJ, bij de juiste omstandigheden zal dit een positieve bijdrage leveren aan de prestaties van de DJ en voorkomen dat hij/zij rugklachten of andere kwaaltjes krijgt. Iedereen inclusief jijzelf wilt toch een fantastisch optreden zien of een toffe set uit de speaker horen knallen en daar zolang mogelijk van genieten, niet alleen die avond maar ook de jaren daarna? Zorg dus goed voor jezelf en kom niet voor verrassingen te staan door je eigen DJ booth te kopen.

Meer uitstraling

Daarnaast heeft een eigen DJ booth kopen nog een groot voordeel. Wij hebben zelf ook achter geïmproviseerde DJ booths staan draaien en eigenlijk voelde dat altijd ongemakkelijk. Vaak zag het er niet uit en voelde het heel amateuristisch aan. Dan sta je al met 1-0 achter en moet je nog meer gas geven met jouw DJ-skills om een goede indruk achter te laten. Wat nu als daar een mooie en strakke DJ booth staat? Dan komt het publiek binnen en denken ze gelijk whow dat ziet er goed uit. Kortom, het zorgt voor een stukje uitstraling wat bij een DJ van groot belang is. Mocht je een eigen DJ booth kopen dan kun deze ook met een mooi staaltje branding helemaal jouw look & feel geven, jouw naam of logo erop laten terugkomen en misschien zelfs wel een spandoek of compleet televisiescherm erin verwerken. Op deze manier is jouw eigen DJ booth een promotietool en draagt het bij aan jouw marketing, ook wel personal branding. Daar draait het voor een DJ uiteindelijk allemaal om!

DJ booth top-3

In de afgelopen jaren hebben wij achter veel DJ booths mogen draaien en al deze ervaringen hebben wij voor jou omgezet naar de drie beste deals als het gaat om een DJ booth kopen:

  1. LiteConsole GO! zwart presentatie- en DJ-stand | van €1,258.00 voor €988.00 – 21% korting
  2. Humpter BASIC MK2 DJ-booth, grijs | van €955.00 voor €951.00 – SALE
  3. Glorious Gig Bar Black DJ meubel | van €280.00 voor €207.00 – 26% korting

Een andere DJ booth kopen? Bekijk hier ons complete aanbod DJ booths.

Wij wensen jou in ieder veel draaiplezier achter een goede DJ booth!

Met feestelijke groet,

Team DJdeals.nl