Partner worden

Met onze artikelen zijn we voornamelijk B2C gedreven, maar juist dat biedt ook B2B veel kansen en mogelijkheden. Lijkt het jou tof en interessant om partner te worden van DJdeals.nl? Wij onderscheiden twee soorten partnerships:

Samenwerkingspartner

Jij zag zojuist één of meerdere producten van onze partners. Deze samenwerkingspartner profiteert van ruim 30.000 bezoekers in de maand. Al veel tevreden klanten zijn via onze portal terecht gekomen bij één van onze partners. Met een gemiddelde orderwaarde van €450,- per bestelling kan jij wel inschatten hoe rendabel een partnership kan zijn.

Daarbij zetten wij onze eigen SEO-technieken in om de productprofielen van onze partners beter gevonden te laten worden. In ieder profiel kunnen wij een ‘do-follow’ plaatsen naar jullie eigen website, waardoor ook die site profiteert van een betere vindbaarheid. Wij bieden twee verschillende samenwerkingspartnerschappen. De eerste keuze is een plaatsing op de partnerpagina. Maar je kunt ook kiezen om een premium samenwerkingspartner te worden met een compleet eigen landingspagina en vermelding op de homepage.

Word ook partner en profiteer deze unieke mogelijkheid? Neem dan contact met ons op en maak van onze bezoekers jouw klanten. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!

Investeringspartner

Zie jij net als ons veel potentie in deze onderneming? Dan is het mogelijk om te investeren in DJdeals.nl. Bij interesse kun jij contact met ons opnemen en vertellen wij graag meer over de opties.