Gast blog

TOP 3 DJDEALS DJ STEFFSON

Mijn naam is Stef Konijnendijk en als DJ Steffson draai ik nu alweer een jaar of 5. Dit doe ik met heel veel plezier en allerlei verschillende DJ gear, maar ik moet eerlijk zijn ik heb toch wel zo mijn favorietjes. Daarom deel ik mijn persoonlijke top-3 DJ gear met jou:

1. Pioneer CDJ 2000 nexus. Deze tabletop vind ik persoonlijk het fijnst om mee te draaien. Dit komt omdat je er alle kanten mee op kan, maar het toch ook wel weer een compact apparaat is. Het design vind ik top en de opties die je hebt om je set helemaal af te maken zijn geweldig.

2. Pioneer DJM-750-mk2. Deze iets wat oudere mixer van Pioneer is voor mij een ideale mixer. Ik draai nu zelf al een paar jaar met deze mixer en ben nog niet overgestapt. Deze mixer is lekker compact en heeft 4 kanalen. Qua effecten is deze DJM wat beperkter dan de DJM 900 nexus, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn.

3. Beats Mixr. Als DJ is je headphone of je in-ear toch wel één van de belangrijkste benodigheden. Voor mij is de Beats mixr de fijnste headphone, dit komt door het lichte gewicht, het compacte design en de makkelijk verstelbare oorschelpen. Ik gebruik deze koptelefoon nu 2 jaar en ik ben er zeer tevreden over.

Helaas ben ik nog geen Martin Garrix, Paul Kalkbrenner of Carl Cox en daarom is het fijn dat DJdeals de mooiste prijzen verzameld heeft voor een heel breed assortiment aan DJ producten 🙂 Echt een aanrader om via DJdeals.nl te zoeken naar nieuwe DJ gear.

Ciao,

Stef

Meer weten over DJ Steffson volg hem op Instagram of Facebook!